Professionele overnamebegeleiding vergt meer dan enkel kennis en goede wil

Portefeuille

Hieronder volgt een overzicht van verschillende projecten die we bij Dealmakers momenteel in portefeuille hebben. Om redenen van confidentialiteit is het mogelijk dat niet alle opportuniteiten worden gepubliceerd. Indien u een activiteit zoekt die niet werd vermeld, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Indien u bijkomende informatie wenst over één of meerdere opportuniteiten, kan u zich kosteloos registreren.

Vlaams gewest

Sector Activiteit Omzet Code
Employment Services

De onderneming bestaat uit 2 entiteiten, met locatie in Vlaanderen en Brussel, en biedt HR consultancy, executive search en career coaching aan. Ze beschikt over +25 jaar ervaring in de executive search market.


2,2 mln Career
Paper & Packaging

Het bedrijf biedt pre-press, druk- en afwerkingswerken voor flyers, folders, brochures, kaarten, huisstijldrukwerk, ..., aan.
De onderneming beschikt over een state of the art machine park en biedt de mogelijkheid tot verdubbeling van de productiecapaciteit zonder bijkomende investeringen.


1,8 mln Ropri
Consumer Products & Services

De onderneming is een totaalleverancier voor bibliotheken en onderwijsinstellingen in Vlaanderen en Nederland. Zij biedt het volledige gamma aan: boeken, cd's, dvd's, strips, online woordenboeken, games en e-books, en zorgt tevens voor afwerking zoals inbinden en labellen.


4,1 mln Zen
Construction & Engineering

Het bedrijf telt 6 werknemers. Het is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovaties in houtskeletbouw en levert maatwerk voor interieur. De productie gebeurt volledig in eigen schrijnwerkerij en wordt afgewerkt op de werf.


2 mln Bowo
Construction & Engineering

Het bedrijf produceert een breed scala van standaard en op maat gemaakte bouten en staven. De onderneming is gevestigd in Limburg en beschikt over heel wat in-house technische know-how.


2,1 mln Rome
Construction & Engineering

Vibo is een bouwgroep die naast algemene bouwwerken eveneens actief is in het ontwerp en de renovatie van exclusieve villa's.


10,2 mln Vibo

Brussels hoofdstedelijk gewest

Sector Activiteit Omzet Code
Real Estate

Het bedrijf zorgt voor het administratieve, technische, boekhoudkundige en juridische beheer van gebouwen in mede-eigendom. Zij bedienen meer den 141 eigendommen.


1 mln Lord
Construction & Engineering

Het bedrijf is actief in de bouwsector en focust op openbare en beperkte aanbestedingen. De geleverde diensten variëren van herbestemming van gebouwen tot nieuwe appartementen, parkeerterreinen, enz.


1,8 mln Bricks
Construction Materials

Het bedrijf produceert en installeert zonweringsystemen voor binnen en buiten, met focus op de Belgische B2B market.


7,3 mln Sunshield

Waals gewest

Sector Activiteit Omzet Code
Alternative Energy Sources

Het bedrijf is gespecialiseerd in verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen, alsook in hernieuwbare energie voor de B2B markt. Het hoofdkwartier bevindt zich in Wallonië.


5,1 mln Solar
Construction & Engineering

Stubo is actief in de productie van materiaal en machines die voornamelijk gebruikt worden bij baggerwerken, werken op zee en in de scheepsindustrie.


3,3 mln Stubo