Professionele overnamebegeleiding vergt meer dan enkel kennis en goede wil

Portefeuille

Hieronder volgt een overzicht van verschillende projecten die we bij Dealmakers momenteel in portefeuille hebben. Om redenen van confidentialiteit is het mogelijk dat niet alle opportuniteiten worden gepubliceerd. Indien u een activiteit zoekt die niet werd vermeld, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Indien u bijkomende informatie wenst over één of meerdere opportuniteiten, kan u zich kosteloos registreren.

Vlaams gewest

Sector Activiteit Omzet Code
Construction & Engineering

Het bedrijf ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert zowel interne als externe signalisatie, voornamelijk aan B2B klanten. Sign heeft 30 jaar ervaring in de sector en stelt 10 mensen tewerk.


1,6 mln Sign
Consumer Products

De onderneming is een vooraanstaande begrafenisondernemer en biedt uitvaartceremonies, crematies, rouwcentrumdiensten en rouwdrukwerk aan. Zij beschikken over een eigen aula die ook ingezet wordt als rouwkamer.


0,9 mln Fune
Construction Materials

Het bedrijf biedt ecologische en economische recycling van ferro- en non-ferrometalen, containerdiensten, inzameldiensten, batterijboxdiensten, vernietigingscertificaten voor auto's en sloopdiensten. Zij beschikken zelf over alle daartoe benodigde apparatuur en installaties en zijn houder van een geregistreerd sloopservicenummer.


4,3 mln Ferro
Metals

De gepatenteerde oplossingen van het bedrijf bestaan uit stalen profielen en aanvullende componenten die enorme verbeteringen in de bouwsector realiseren als het gaat om veiligheid, snelheid en efficiëntie. Het bedrijf werkt samen met verschillende onderaannemers voor zijn activiteiten op het gebied van snijden, assembleren en logistiek.


2,2 mln Profile
Construction Materials

De firma is een merkonafhankelijke detailhandelaar en groothandel van hefwerktuigen, accessoires en reserve-onderdelen. Zij biedt een volledig assortiment nieuwe en gebruikte toestellen aan, verhuuroplossingen op korte en lange termijn, en beschikt over eigen technische diensten.


25 mln Lift
Construction & Engineering

Het bedrijf produceert industriële reiningingsvoertuigen, inclusief herstelling en onderhoud ervan, en stelt 11 personen tewerk.


4,8 mln Induto
Construction Materials

Wood is een in haar regio gekende houthandel die fungeert als totaalleverancier van hout, gevelbekleding, isolatie, prefab dakelementen, vloerbekleding, interieurmaterialen, ... Het bedrijf stelt 5 mensen tewerk.


2,6 mln Wood
Employment Services

De onderneming bestaat uit 2 entiteiten, met locatie in Vlaanderen en Brussel, en biedt HR consultancy, executive search en career coaching aan. Ze beschikt over +25 jaar ervaring in de executive search market.


2,2 mln Career
Consumer Products & Services

De onderneming is een totaalleverancier voor bibliotheken en onderwijsinstellingen in Vlaanderen en Nederland. Zij biedt het volledige gamma aan: boeken, cd's, dvd's, strips, online woordenboeken, games en e-books, en zorgt tevens voor afwerking zoals inbinden en labellen.


4,1 mln Zen
Construction & Engineering

Het bedrijf telt 6 werknemers. Het is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovaties in houtskeletbouw en levert maatwerk voor interieur. De productie gebeurt volledig in eigen schrijnwerkerij en wordt afgewerkt op de werf.


2 mln Bowo
Construction & Engineering

Het bedrijf produceert een breed scala van standaard en op maat gemaakte bouten en staven. De onderneming is gevestigd in Limburg en beschikt over heel wat in-house technische know-how.


2,1 mln Rome
Construction & Engineering

Vibo is een bouwgroep die naast algemene bouwwerken eveneens actief is in het ontwerp en de renovatie van exclusieve villa's.


10,2 mln Vibo

Brussels hoofdstedelijk gewest

Sector Activiteit Omzet Code
Real Estate

Het bedrijf zorgt voor het administratieve, technische, boekhoudkundige en juridische beheer van gebouwen in mede-eigendom. Zij bedienen meer den 141 eigendommen.


1 mln Lord
Construction & Engineering

Het bedrijf is actief in de bouwsector en focust op openbare en beperkte aanbestedingen. De geleverde diensten variëren van herbestemming van gebouwen tot nieuwe appartementen, parkeerterreinen, enz.


1,8 mln Bricks