Professionele overnamebegeleiding vergt meer dan enkel kennis en goede wil

Portefeuille

Hieronder volgt een overzicht van verschillende projecten die we bij Dealmakers momenteel in portefeuille hebben. Om redenen van confidentialiteit is het mogelijk dat niet alle opportuniteiten worden gepubliceerd. Indien u een activiteit zoekt die niet werd vermeld, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Indien u bijkomende informatie wenst over één of meerdere opportuniteiten, kan u zich kosteloos registreren.

Vlaams gewest

Sector Activiteit Omzet Code
Consumer Products & Services

De onderneming is een totaalleverancier voor bibliotheken en onderwijsinstellingen in Vlaanderen en Nederland. Zij biedt het volledige gamma aan: boeken, cd's, dvd's, strips, online woordenboeken, games en e-books, en zorgt tevens voor afwerking zoals inbinden en labellen.


4,1 mln Zen
Construction & Engineering

Het bedrijf telt 6 werknemers. Het is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovaties in houtskeletbouw en levert maatwerk voor interieur. De productie gebeurt volledig in eigen schrijnwerkerij en wordt afgewerkt op de werf.


2 mln Bowo
Professional Services

Syndic verleent syndicusdiensten aan meer dan 400 gebouwen. Het bedrijf is sterk georganiseerd en geautomatiseerd en biedt potentieel in een groeiende markt.


2,1 mln Skyhigh
Construction & Engineering

Het bedrijf produceert een breed scala van standaard en op maat gemaakte bouten en staven. De onderneming is gevestigd in Limburg en beschikt over heel wat in-house technische know-how.


2,1 mln Rome
Construction Materials

Het bedrijf produceert een breed gamma van verpakkingsmaterialen in alle formaten. Zij beschikken over een sterk eigen werktuigbouwkundig team met hoge technologische kennis. De productiesite is zeer up to date en biedt mogelijkheden voor optimalisatie van de productiecapaciteit.


4 mln Foam
Construction & Engineering

Vibo is een bouwgroep die naast algemene bouwwerken eveneens actief is in het ontwerp en de renovatie van exclusieve villa's.


10,2 mln Vibo
Construction & Engineering

Verade produceert en plaatst aluminium ramen, deuren en veranda’s van zeer hoge kwaliteit. De door haar gebruikte profielen worden zeer hoog aangeschreven binnen de sector en worden zeer gewaardeerd door architecten.
Dankzij haar sterk geïntegreerde productielijnen en uitgewerkte ICT-infrastructuur gebeurt de productie aan een hoge efficiëntie met zeer weinig overbodig afval.


6,3 mln Verade
Real estate

Reales is een vastgoedvennootschap die zich toelegt op de verhuur van particuliere woningen. Het vastgoed in hun portfolio bevindt zich voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant.


0,2 mln Reales
Transport

Onderneming actief in temperatuur gecontroleerd transport en logistiek, regio West-Vlaanderen.


4,5 mln Tracu

Brussels hoofdstedelijk gewest

Sector Activiteit Omzet Code
Construction & Engineering

Het bedrijf is actief in de bouwsector en focust op openbare en beperkte aanbestedingen. De geleverde diensten variëren van herbestemming van gebouwen tot nieuwe appartementen, parkeerterreinen, enz.


1,8 mln Bricks
Construction Materials

Het bedrijf produceert en installeert zonweringsystemen voor binnen en buiten, met focus op de Belgische B2B market.


7,3 mln Sunshield

Waals gewest

Sector Activiteit Omzet Code
Alternative Energy Sources

Het bedrijf is gespecialiseerd in verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen, alsook in hernieuwbare energie voor de B2B markt. Het hoofdkwartier bevindt zich in Wallonië.


5,1 mln Solar
Construction & Engineering

Stubo is actief in de productie van materiaal en machines die voornamelijk gebruikt worden bij baggerwerken, werken op zee en in de scheepsindustrie.


3,3 mln Stubo