Professionele overnamebegeleiding vergt meer dan enkel kennis en goede wil

Portefeuille

Hieronder volgt een overzicht van verschillende projecten die we bij Dealmakers momenteel in portefeuille hebben. Om redenen van confidentialiteit is het mogelijk dat niet alle opportuniteiten worden gepubliceerd. Indien u een activiteit zoekt die niet werd vermeld, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Indien u bijkomende informatie wenst over één of meerdere opportuniteiten, kan u zich kosteloos registreren.

Vlaams gewest

Sector Activiteit Omzet Code
Professional Services

De vennootschap adviseert over, levert en installeert beveiligingsoplossingen voor woningen, appartemenenten, kantoren, bedrijfsgebouwen en publieke plaatsen. Ze telt 2 werknemers en werkt samen met onderaannemers en zelfstandige verkopers waarmee ze een uitstekende verstandhouding heeft uitgebouwd.


0,5 mln Protect
Professional Services

Syndic verleent syndicusdiensten aan meer dan 400 gebouwen. Het bedrijf is sterk georganiseerd en geautomatiseerd en biedt potentieel in een groeiende markt.


2,1 mln Skyhigh
Construction & Engineering

Het bedrijf produceert een breed scala van standaard en op maat gemaakte bouten en staven. De onderneming is gevestigd in Limburg en beschikt over heel wat in-house technische know-how.


2,1 mln Rome
Consumer Products & Services

De onderneming is actief in het commercieel exploiteren van populaire merken in winkels en op evenementen in de Benelux. Ze zijn voornamelijk actief in de retailsector en vormen een gevestigde waarde met een mooi klantenbestand in een nichemarkt.


1,1 mln Sape
Construction Materials

Het bedrijf produceert een breed gamma van verpakkingsmaterialen in alle formaten. Zij beschikken over een sterk eigen werktuigbouwkundig team met hoge technologische kennis. De productiesite is zeer up to date en biedt mogelijkheden voor optimalisatie van de productiecapaciteit.


4 mln Foam
Construction & Engineering

Vibo is een bouwgroep die naast algemene bouwwerken eveneens actief is in het ontwerp en de renovatie van exclusieve villa's.


10,2 mln Vibo
Construction & Engineering

Verade produceert en plaatst aluminium ramen, deuren en veranda’s van zeer hoge kwaliteit. De door haar gebruikte profielen worden zeer hoog aangeschreven binnen de sector en worden zeer gewaardeerd door architecten.
Dankzij haar sterk geïntegreerde productielijnen en uitgewerkte ICT-infrastructuur gebeurt de productie aan een hoge efficiëntie met zeer weinig overbodig afval.


6,3 mln Verade
Real estate

Reales is een vastgoedvennootschap die zich toelegt op de verhuur van particuliere woningen. Het vastgoed in hun portfolio bevindt zich voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant.


0,2 mln Reales
Metals

Mold is gespecialiseerd in ontwerp en bouw van matrijzen, en in metaalbewerking van een hoog precisieniveau. Het bedrijf beschikt over een eigen pand en machinepark en is gevestigd in Vlaanderen.


0,5 mln Mold
Transport

Onderneming actief in temperatuur gecontroleerd transport en logistiek, regio West-Vlaanderen.


4,5 mln Tracu

Brussels hoofdstedelijk gewest

Sector Activiteit Omzet Code
Construction Materials

Het bedrijf produceert en installeert zonweringsystemen voor binnen en buiten, met focus op de Belgische B2B market.


7,3 mln Sunshield

Waals gewest

Sector Activiteit Omzet Code
Alternative Energy Sources

Het bedrijf is gespecialiseerd in verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen, alsook in hernieuwbare energie voor de B2B markt. Het hoofdkwartier bevindt zich in Wallonië.


5,1 mln Solar
Construction Materials

CABEMI is actief in de uitrusting van industriele voertuigen voor de bouwsector. Het bedrijf bevindt zich in Wallonië en is eigenaar van een gebouw van 2.000 m² gebouwd op een perceel industriegrond van 20.000 m². CABEMI est actif dans l’équipement de véhicules industriels pour le secteur de la construction. L’entreprise est propriétaire d’un batiment de 2.000 m² situé sur un terrain industriel de 20.000 m².


2 mln Cabemi
Construction & Engineering

Stubo is actief in de productie van materiaal en machines die voornamelijk gebruikt worden bij baggerwerken, werken op zee en in de scheepsindustrie.


3,3 mln Stubo