Professionele overnamebegeleiding vergt meer dan enkel kennis en goede wil

Portefeuille

Hieronder volgt een overzicht van verschillende projecten die we bij Dealmakers momenteel in portefeuille hebben. Om redenen van confidentialiteit is het mogelijk dat niet alle opportuniteiten worden gepubliceerd. Indien u een activiteit zoekt die niet werd vermeld, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Indien u bijkomende informatie wenst over één of meerdere opportuniteiten, kan u zich kosteloos registreren.

Vlaams gewest

Sector Activiteit Omzet Code
Automotive

Het bedrijf is een Belgische Mercedes Benz dealer en servicepunt, en is bovendien een erkend AMG Performance Center. Zij beschikken over een eigen werkplaats voor service na verkoop. Aantal werknemers: 35.


33 mln TGV
Sports & Leisure

De onderneming bestaat uit een vennootschap die de uitbating van het sportcentrum op zich neemt, en een vastgoedvennootschap die haar haar gebouwen en terreinen verhuurt aan de uitbating van het sportcentrum. De voornaamste activeit is de fitness met bijhorende cafetaria, maar verder zijn er ook diverse sportvelden en een ruime parking.


Sport
Construction & Engineering

De onderneming verzorgt de installatie van sanitair, verwarming, koeling en ventilatie en biedt daarnaast ook persoonlijke service en onderhoud voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. De laatste jaren gespecialiseerden zij zich in hernieuwbare energie-installaties en zij mogen zich erkend installateur noemen. Aantal werknemers: 11.


2 mln Wapo
Construction & Engineering

Het bedrijf ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert zowel interne als externe signalisatie, voornamelijk aan B2B klanten. Sign heeft 30 jaar ervaring in de sector en stelt 10 mensen tewerk.


1,6 mln Sign
Construction Materials

Het bedrijf biedt ecologische en economische recycling van ferro- en non-ferrometalen, containerdiensten, inzameldiensten, batterijboxdiensten, vernietigingscertificaten voor auto's en sloopdiensten. Zij beschikken zelf over alle daartoe benodigde apparatuur en installaties en zijn houder van een geregistreerd sloopservicenummer.


4,3 mln Ferro
Construction Materials

Wood is een in haar regio gekende houthandel die fungeert als totaalleverancier van hout, gevelbekleding, isolatie, prefab dakelementen, vloerbekleding, interieurmaterialen, ... Het bedrijf stelt 5 mensen tewerk.


2,6 mln Wood
Employment Services

De onderneming bestaat uit 2 entiteiten, met locatie in Vlaanderen en Brussel, en biedt HR consultancy, executive search en career coaching aan. Ze beschikt over +25 jaar ervaring in de executive search market.


2,2 mln Career
Consumer Products & Services

De onderneming is een totaalleverancier voor bibliotheken en onderwijsinstellingen in Vlaanderen en Nederland. Zij biedt het volledige gamma aan: boeken, cd's, dvd's, strips, online woordenboeken, games en e-books, en zorgt tevens voor afwerking zoals inbinden en labellen.


4,1 mln Zen
Construction & Engineering

Het bedrijf produceert een breed scala van standaard en op maat gemaakte bouten en staven. De onderneming is gevestigd in Limburg en beschikt over heel wat in-house technische know-how.


2,1 mln Rome
Construction & Engineering

Vibo is een bouwgroep die naast algemene bouwwerken eveneens actief is in het ontwerp en de renovatie van exclusieve villa's.


10,2 mln Vibo

Brussels hoofdstedelijk gewest

Sector Activiteit Omzet Code
Construction & Engineering

Het bedrijf is actief in de bouwsector en focust op openbare en beperkte aanbestedingen. De geleverde diensten variëren van herbestemming van gebouwen tot nieuwe appartementen, parkeerterreinen, enz.


1,8 mln Bricks